Kwaliteitsrundvlees. Veiligheid van bij ons
Voedingsdeskundigen zullen het u graag bevestigen: rundvlees maakt deel uit van een gevarieerde, gematigde en evenwichtige gezonde voeding.
Vlees in het algemeen en rundvlees in het bijzonder zijn rijk aan waardevolle en zelfs levensnoodzakelijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Omdat sommige van deze voedingsstoffen nagenoeg niet in plantaardige producten aanwezig zijn, mag een portie rundvlees niet op het menu ontbreken.
Traditioneel, creatief, licht, stevig, op grootmoeders wijze, exotisch, ... met rundvlees kunt u in de keuken alle kanten uit. En het smaakt nooit doordeweeks, zelfs niet in de snelle bereiding op een weekavond. Kies uit de tientallen verschillende versnijdingen –steak, entrecote, karbonade, lapjes, gebraad, ...- en laat u leiden door de seizoenen, de gelegenheid en de inspiratie van het moment.
Een greep uit ons aanbod :
|
|