Slagerij Tormans Cox  heeft maar een streefdoel " De klant is koning ". 

De kwaliteit van het vlees en gerechten, zijn van uitzonderlijke kwaliteit.  Perfectie en oog voor  details, vormen de basis van een uitgekiende service. Wij bezitten een heel uitgebreid gamma aan vleessoorten. Al deze met zorg gekeurde vleessoorten zijn werkelijk van uitstekende kwaliteit. U wordt hier werkelijk volledig op uw wenken bediend door ons immer vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Tevens kan u altijd op voorhand bestellingen doorseinen die wij dan tijdig klaarmaken voor u. Wij verzorgen tevens allerhande feesten.  Zeer bekend zijn onze zeer verzorgde tuinfeesten, maar ook voor alle andere gelegenheden zijn wij zeker uw vertrouwen waard.  Wij adviseren u wel om tijdig te reserveren voor communiefeesten, tuinfeesten, barbecues, etc.....Dit alles bieden wij u aan tegen zeer lage prijzen, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hopelijk mogen wij u weldra ook verwelkomen in onze slagerij.

VERHUUR

Wil jij een springkasteel huren voor feestjes, dan ben jij bij ons op het juiste adres. Ook verhuren wij borden, bestekken, tafels, kookgerief, stoelen en tenten.

ONZE LOCATIE

Tormans - Cox
Kerkplein 10 3670 Meeuwen - Gruitrode
Tel : 011/794093
Fax : 011/794042
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

B.T.W. BE 0705.586.710 Slagerij

Scroll to Top